Nyheter

I helgen avgjordes Riksserien 1 i rytmisk gymnastik i Södertälje. Det var tävlingar från tidig lördag morgon till söndag eftermiddag, med mycket deltagande gymnaster på tävlingsgolvet från Örnsköldsvik och Östersund i norr till Staffanstorp i söder. Landskrona Kvinnliga GF var också på plats med en handfull gymnaster, som tränar flitigt och...

Tidigt i fredags morse åkte fyra gymnaster och tränare från Landskrona Kvinnliga GF till Bulgarien för att delta i en internationell tävling i rytmisk gymnastik. Det blev incheckning på hotell och sightseeing samt lite shopping i centrala Sofia. Att se lite mera av platser och städer där LKGF deltar på tävling är alltid ett absolut måste.

Alla medlemmar i Landskrona Kvinnliga GF kallas till årsmöte för verksamhetsåret 2022. Årsmötet hålls måndagen den 20 mars kl. 18:00 i Albanoskolans idrottshall. Välkomna!

Matilda Westin i Landskrona Kvinnliga GF är en av tio duktiga idrottsungdomar i Landskrona som blivit tilldelad ungdomsstipendium av Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation.

I söndags hölls den sista och avslutande tävlingen i Sydstegen för de yngre gymnasterna i rytmisk gymnastik. De minsta har obligatoriska program med olika typer av handredskap fördelade på steg 1 - 3.

Nevis Cup arrangerades enligt egen utsago för 24:e året i rad i Staffanstorp. Tävlingen är en mindre internationell tävling på klubbnivå. Den ger bra erfarenhet och tävlingsvana för gymnasterna inom den rytmisk gymnastiken här i söder.

Skapa din hemsida gratis!