Nyheter

I helgen har det varit nationell samling i rytmisk gymnastik i Staffanstorp, då Riksserien 2 avgjordes. Landskrona Kvinnliga GF var på plats med fyra tävlande. Två juniorer och två seniorer.

Lördagen den 6 maj var det tävling i rytmisk gymnastik i Kristianstad Arena. Sydstegen 2 avgjordes med C4-gymnasterna som arrangör. Landskrona Kvinnliga GF var representerade i flera olika tävlingsklasser.

I helgen avgjordes Riksserien 1 i rytmisk gymnastik i Södertälje. Det var tävlingar från tidig lördag morgon till söndag eftermiddag, med mycket deltagande gymnaster på tävlingsgolvet från Örnsköldsvik och Östersund i norr till Staffanstorp i söder. Landskrona Kvinnliga GF var också på plats med en handfull gymnaster, som tränar flitigt och...

Tidigt i fredags morse åkte fyra gymnaster och tränare från Landskrona Kvinnliga GF till Bulgarien för att delta i en internationell tävling i rytmisk gymnastik. Det blev incheckning på hotell och sightseeing samt lite shopping i centrala Sofia. Att se lite mera av platser och städer där LKGF deltar på tävling är alltid ett absolut måste.

Alla medlemmar i Landskrona Kvinnliga GF kallas till årsmöte för verksamhetsåret 2022. Årsmötet hålls måndagen den 20 mars kl. 18:00 i Albanoskolans idrottshall. Välkomna!

Matilda Westin i Landskrona Kvinnliga GF är en av tio duktiga idrottsungdomar i Landskrona som blivit tilldelad ungdomsstipendium av Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation.

Skapa din hemsida gratis!