Nyheter

Gymnastikförbundet bjuder in till två kostnadsfria digitala seminarium i RG-kunskap. Baserna i bedömningen introduceras, lite allmän RG-kunskap och eventuellt ett litet quiz. Föreläsningen passar dig som är ny inom sporten; förälder eller utövare som är intresserad av att lära dig lite mer.

I lördags var Landskrona Kvinnliga GF i Taastrup utanför Köpenhamn för att delta i tävlingen "RG Friends Masters". Det är en internationell tävling, denna gång med deltagare från Danmark, Sverige och Norge samt de Ukrainskagymnaster som befinner sig i länderna på grund av kriget.

Under den gångna helgen hölls den sista riksomfattande tävlingen i rytmisk gymnastik. Lag-JSM och SM stod på programmet och Kristianstad Arena var platsen för avgörandet.

Under lördagen arrangerade Landskrona Kvinnliga GF med hjälp av Landskrona Fritid den första fysiska tävlingen i rytmisk gymnastik i Puls arena på cirka två och ett halvt år. Tävlingen var en regional tävling och heter Sydstegen.

1-3 juli hölls JSM och SM i Örnsköldsvik. Sju gymnaster från LKGF var på plats för att tävla om medaljerna. Efter en svettig tågresa med ventilationssystem som lagt av i tågvagnen och försening anlände gymnasterna från Landskrona Kvinnliga GF till Örnsköldsvik på torsdagskvällen. Incheckning på hotellet och ackreditering i tävlingshallen, mat och...

Under helgen har Riksserien 3 i rytmisk gymnastik avgjorts i Staffanstorp med Nevis RGK som arrangör. Gymnaster från hela Sverige var på plats för att vässa formen inför SM i Örnsköldsvik om någon vecka.

© 2022 Landskrona Kvinnliga GF
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!