Nyheter

Matilda Westin i Landskrona Kvinnliga GF är en av tio duktiga idrottsungdomar i Landskrona som blivit tilldelad ungdomsstipendium av Landskrona Idrottsföreningars Samorganisation.

I söndags hölls den sista och avslutande tävlingen i Sydstegen för de yngre gymnasterna i rytmisk gymnastik. De minsta har obligatoriska program med olika typer av handredskap fördelade på steg 1 - 3.

Nevis Cup arrangerades enligt egen utsago för 24:e året i rad i Staffanstorp. Tävlingen är en mindre internationell tävling på klubbnivå. Den ger bra erfarenhet och tävlingsvana för gymnasterna inom den rytmisk gymnastiken här i söder.

Välkommen på Landskrona Kvinnliga GF:s traditionella juluppvisning. Det bjuds på
stämningsfullt luciatåg och egenkomponerade program av gymnasterna till julmusik.

Gymnastikförbundet bjuder in till två kostnadsfria digitala seminarium i RG-kunskap. Baserna i bedömningen introduceras, lite allmän RG-kunskap och eventuellt ett litet quiz. Föreläsningen passar dig som är ny inom sporten; förälder eller utövare som är intresserad av att lära dig lite mer.

I lördags var Landskrona Kvinnliga GF i Taastrup utanför Köpenhamn för att delta i tävlingen "RG Friends Masters". Det är en internationell tävling, denna gång med deltagare från Danmark, Sverige och Norge samt de Ukrainskagymnaster som befinner sig i länderna på grund av kriget.

Under den gångna helgen hölls den sista riksomfattande tävlingen i rytmisk gymnastik. Lag-JSM och SM stod på programmet och Kristianstad Arena var platsen för avgörandet.

© 2022 Landskrona Kvinnliga GF
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!