Hoppa till sidans innehåll

Sponsring


Vi behöver fler företag/personer som vill synas hos oss och vill stödja vår verksamhet. Vill du eller känner du någon eller något företag som du tror vill lägga en slant för att stödja flicksporten, Landskronas föreningsliv och rytmisk gymnastik?

Kontakta föreningens sponsoransvarig Artan Bajraktari, 0762-41 16 99 This is a mailto link

Det här kan alla göra som vill stödja vår verksamhet

Bingolotto
Spela BingoLotto! Allt överskott från BingoLotto går oavkortat till svenskt föreningsliv. Som prenumerant och Premiumkund kan man välja vart överskottet från sina lotter ska gå. Vi hoppas du väljer Landskrona Kvinnliga GF. Logga in på Mina sidor och välj.


Svenska spel

Välj att stödja Landskrona Kvinnliga gymnastikförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel!

Du har säkert sett, läst eller hört om Svenska Spels satsning, 50 miljoner till ungdomsidrotten, som delar ut 50 miljoner kronor årligen till svensk ungdomsidrott. Det unika med denna tjänst är att alla som spelar hos Svenska Spel med Spelkortet är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå.

Välj Landskrona Kvinnliga gymnastikförening som den förening du vill att pengarna ska gå till. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/ungdomsidrotten eller via bannern här på vår hemsida. Du kan också ringa Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Ditt stöd betyder mycket för vår förening – och det kostar dig inget extra!


Citygross

Spara kvittot när du handlat och lägg det i vår citygrosslåda!

Stöd Landskrona Kvinnliga gymnastikförening genom att handla på Citygross i Landskrona. Spara ditt kvitto och stoppa det i lådan som finns i Albanoskolans gymnastiksal. Fråga en tränare om hjälp om du inte hittar. Föreningen får tillbaka 1 % av det som ni handlar på Citygross i Landskrona.


Bli stödmedlem

Du kan också stödja vår förening genom att bli stödmedlem för 200 kr per kalenderår. Du väljer själv om du vill vara aktiv medlem eller passiv medlem. Som aktiv medlem har du rätt att närvara vid styrelsemötet/årsmötet och har en röst. Den passiva formen är ren sponsring.

Betala in 200 kr till LKGF och märk inbetalningen med medlemskap förnamn och efternamn. BG är 5842-1595.


 

 

Uppdaterad: 18 APR 2018 18:04 Skribent: Louise Jönsson

 

besöksräknare 

Antal besökare

Postadress:
Landskrona KGF - Gymnastik
Åsa Christensson, Bytaregatan 1 D
26132 Landskrona

Kontakt:
Tel: 0709269935
E-post: aasachristensson@gma...

Se all info