Miniorfinal och "På väg upp" med tävlingsdebuter

21.11.2019

Under den gångna helgen var många av Landskrona Kvinnliga GF:s gymnaster
som gjorde debut tävlingsgolvet.

På söndagen var det Miniorerna och de tävlingsdebuterande "På väg upp"-gymnasterna gästade Staffanstorp. Sju gymnaster deltog i Miniorfinalen som tävlade på obligatoriska program med fristående, boll och band. Bäst lyckades Greta Bajraktari i ett mycket fint fristående, men några små missar i boll och band. Insatsen belönades med brons.Bella Oltner var inte mycket sämre och tog hem en fin sjätteplats, Maiah Hantoft blev sjua och sedan följde resten av LKGF-gymnasterna Cornelia Persson, Leonita Bajraktari, Aida Smrkovic och Helen Noman.

Genomgående för samtliga var en bra siffra i fristående, där det börjar synas på allvar att gymnasterna tränar balett kontinuerligt. Vann gjorde Anastasia Samurgiannidou från C4-gymnasterna i Kristianstad.

LKGF:s "nybakade" tävlingsflickor deltog i "På väg upp"-tävlingen. Denna gången ställde gymnasterna endast upp i fristående och det blev fina framträdande av; Nicole Moberg, Melak Seferovic, Daria Koroleva, Maria Koroleva, Lilliane Dej, Vilma Brattefelt Lindblom, Martina Nilsson och Julia Olsen. Sanika Choudhari från Älmhults GK, som genomförde både fristående och grenen band var den som fick ihop högst poäng för dagen.

Erika Gustafsson och Sanja Sejdinovic coachade gymnasterna och Wilma Mårtensson återfanns bakom domarbordet.

Skapa din hemsida gratis!