Meja har tävlat i Lissabon

15.03.2018

Meja Engdahl Petersson, Landskrona Kvinnliga GF har under några dagar varit i Lissabon tillsammans med Hedvig Elg Appelros och tränare Johanna Bonow från Nevis RGK. Många gymnaster var samlade och det var långa tävlingsdagar för flickorna.

Fotograf: Leo Erdfelt
Fotograf: Leo Erdfelt

För Meja gällde tävlande bland nästan 60 fullfjädrade gymnaster från nationer som Spanien, Littauen, Estland, Portugal, Egypten, Ungern, England, Japan och Kazakstan. Meja inledde i tunnband och gjorde ett bra framträdande. Bollmomentet innehöll ett litet oturligt tapp, men för övrigt helt enligt önskemål. Efter första dagen var hon placerad på 20:e plats.

Andra dagens tävlande bjöd på ett bra bandprogram och ett mycket stabilt kägelprogram och det innebar att Meja klättrade upp ett par placeringar till 18:e plats. Tyvärr blev det ingen finaltävling denna gång. Men Meja var första reserv i både tunnband och bandfinalen. En nöjd Meja uttryckte att det var kul att tävla och att hon njöt av att stå på tävlingspodiet under hela tävlingen.

Nu återgår Meja under ett par veckor till det normala skollivet med lägerskola och läxläsning innan det är dags för nya landslagsuppdrag.

Skapa din hemsida gratis!