LKGF deltog i lagtävlingen Höstpokalen i Halmstad

06.12.2023

Höstpokalen Syd, är en lagtävling i rytmisk gymnastik och den arrangerades i Högskolehallen i Halmstad under lördagen. 

Hela 20 lag hade anmält sig och samtliga kom till start, så det blev en lång tävlingsdag i den lite svala hallen. Varje lag genomför sex program som kan vara fördelat på 3-6 gymnaster. Landskrona Kvinnliga GF ställde upp med ett lag bestående av de tre gymnasterna Engla Gustavsson, Blanka Strandsjö och Daria Koroleva. 

De tre flickorna genomförde två program var. Engla visade valfritt program i fristående med fin inlevelse och säker attityd samt tunnbandsprogram till musikur "Mästerkatten i stövlar". Blanka körde tunnband till tangomusik med stor inlevelse och ett vackert bollprogram till musik ur filmen "Romeo och Julia". Daria genomförde tunnband på ett fint sätt och ett kägelprogram helt utan att tappa käglorna en enda gång!

Verkligen en kul tävling att få se tre talangfulla gymnaster jobba hårt för varandra och lagets totalpoäng. Resultatet av dagen blev en fin sjätteplats. Vann gjorde GF Energo från Göteborg.

Då tävlingsdagen var extremt lång blev det en liten tur in till centrala Halmstad för lite mat i magen och en sväng på gågatorna i vintersolen.

Skapa din hemsida gratis!