Guld och silver till LKGF i Lindesbergs Pokalen

21.10.2018

Helgen den 12-14 oktober var fyra av våra gymnaster iväg och tävlade Lindesbergs Pokalen i Lindesberg. Tjejerna deltog både individuellt och i duo.

Helgen slutade med ett par medaljer till LKGF. Duon med Celine Vergara och Lucia Modér Castro tog hem guldet. Tjejerna var mycket nöjda med deras presentation.

Milena Kovalenko tog hand om silvermedaljen i klassen födda -07. Milena var nöjd över tävlingen och tyckte det var spännande att tävla mot gymnaster från Lettland, Litauen och Ryssland.

Miranda Aarstad som tävlade i klassen födda -06 tävlade bra för att ha varit borta från gymnastiken i tre veckor på grund av skada. Hon var nöjd med vad hon åstadkom.

Celine och Lucia tävlade också individuellt. Celine körde bra i boll som hon var nöjd över men ett skakigare bandprogram. Tyvärr var det inte Lucias dag, men hon kämpade in i det sista.

Sammanfattningsvis tyckte tjejerna att det var en rolig och spännande tävling då de möte gymnaster från Sverige, Lettland, Litauen och Ryssland. Tränaren Erika Gustafsson var också mycket nöjd med gymnasterna då de visade massor av kämparglöd på mattan. 

Skapa din hemsida gratis!