Ett givande UEG-läger för Milena

09.07.2019

Milena Kovalenko från Landskrona Kvinnliga GF har under en vecka vistats i Österrike för att delta i ett träningsläger för rytmisk gymnastik arrangerat av UEG (Europeiska Gymnastikförbundet).

Milena var en av två gymnaster som var uttagna av Svenska Gymnastikförbundet. Lägret är avsett för gymnaster födda 2007 och 2008. Obertraun, som är samlingsplats för lägret ligger väldigt vackert bland höga berg och förutsättningarna för träning är bra med fin hall, mattor och duktiga tränare. 

Milena har under en vecka tränat handredskapsteknik, kroppsteknik, dans och stärkande övningar för kroppen. Det har även ingått bad, utflykt och massage i vistelsen.

Tränare för lägret har varit Gregory Milan ansvarig för dans, koreografi och styrka. Daria Kondakova och Simona Paiysheva, båda ex. världsmästare har undervisat handredskapsteknik. Besök av EUG:s Head of Rhythmic Gymnastics; Maria Petrova från Bulgarien stod också på programmet.

En mycket givande och spännande vecka för Milena med många nya intryck och vänner, som avslutades i Salzburg med lite sightseeing.

Skapa din hemsida gratis!