Brons till Matilda i Prag

14.03.2024


Under föregående helg var Landskrona Kvinnligas Matilda Westin i Prag för att deltaga vid Dream cup 2024. Tävlingens 8 kategorier fyllde schemat från 09:00 - 22:30 och Matilda tillhörde kategorin Senior 2007 och äldre som hade start sist på dagen.


I det inledande momentet käglor visade Matilda fram ett fint program. Programmet innehöll någon miss men var i det hela piggt och njutbart. Matilda, som vid detta laget är erfaren i internationella tävlingssammanhang, upplevdes som otroligt lugn och kunde på ett säkert sätt visa sin gymnastik.


Tävlingens andra moment som var band var även det fint. Återigen innehöll programmet någon miss men Matilda var vaken och kunde därför rädda många situationer. Bandprogrammet som varit lite bråkigt under våren fungerade för första gången på tävling och Matilda var därför nöjd även om det fanns några misstag. Matilda kunde även i bandet visa den gymnastik som hon älskar och gjorde återigen ett väldigt gott intryck.


Matildas prestationer i käglor och band resulterade i en bronsmedalj och fina ord från domare och andra tränare. Prestationen i sig var inte felfri men resultatet var långt över förväntan.


Söndagen spenderades inne i centrala Prag där turistmålen och shopping stod på agendan. Sent söndag kväll gick flyget hem med en nöjd och glad Matilda samt en nöjd tränare.


Skapa din hemsida gratis!