Policy för resor och boende vid tävlingar

Vid tävlingar är det medföljande tränare som bokar resor och boende till samtliga deltagande gymnaster, oavsett tävling. Detta för att tränarna och styrelsen i föreningen önskar att tränare och gymnaster transporteras och bor tillsammans under tävlingsarrangemang. Anledningarna till detta är många, men främst handlar det om en önskan att kunna erhålla en miljö där gymnasterna tillsammans med sin tränare i lugn och ro kan förbereda sig och koncentrera sig på tävlingen. Detta tror Landskrona Kvinnliga GF bäst uppnås genom att medföljande tränare ansvarar för både bokning och omhändertagande av gymnasterna vid tävling.

Föräldrar är givetvis välkomna att följa med på tävling, men de ansvarar själva för sitt eget boende och resa. Föreningen önskar även att medföljande föräldrar respekterar de riktlinjer vi generellt har vid tävlingar och att de på sätt inte förhindrar uppladdningen inför tävlingar.

Föräldrarnas ansvar vid resor och boende vid tävlingar ligger i att vara införstådd med vem som skall åka på vilken tävling. Om det inte är möjligt för ens barn att delta vid en specifik tävling förväntas föräldern meddela detta till medföljande tränare så fort som möjligt, annars finns det en risk att resa och boende bokas ändå.

Medföljande tränare uppmanas att använda sig av föreningens avtal med SJ, SAS och Scandic vid bokning, för att göra resorna och boendet så billigt som möjligt.

Uppdaterad: 25 JUN 2016 12:33 Skribent: Louise Jönsson

Emma Lindahl, Hantverkargatan 30 B, lgh 1