Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


GS-hälsning 29 maj

(2020-05-29 15:27)
 
Idag lanserar Gymnastikförbundet stödmaterialet Anvisningar för prestationsinriktad föreningsmiljö. Det är ett webbaserat verktyg för föreningsstyrelser för att kartlägga och fatta beslut kring utveckling av den egna föreningen.
 
Kom och jobba med oss, just nu har vi två lediga tjänster!
 
Svenska gymnasterna som bor utomlands: Vi har inte tränat på över 50 dagar! Här är deras tips på hur motivationen och formen kan hållas igång.
 
Cassandra Pettersson och Alva Svennbeck är två av gymnasterna i det svenska landslaget i rytmisk gymnastik. Medan Coronapandemin härjar vidare för fullt försöker de tillsammans med tränare och förbundskapten att hålla motivation och träning uppe.
 
 
Våren 1945 utsågs två svenska mästare i den nya disciplinen inom gymnastik där kvinnor respektive män tävlade på redskap. Idag kallas disciplinen artistisk gymnastik.
 
Då SM-veckan i Halmstad blev inställd på grund av Covid-19 ställdes även sommarens SM och JSM i rytmisk gymnastik in. Nu finns nya datum för mästerskapen.
 
Folkhälsomyndigheten kom under måndagen ut med nya rekommendationer kring lägerverksamhet under sommaren för barn och unga (födda -02 eller senare).
 
European Gymnastics har idag kommit med nya datum för två av årets EM.
 
 
På tisdag den 19 maj kl. 11:00 livestreamar vi 15 minuter sittgympa från programmet Lättsam Träning.
 
Har du som ledare eller tränare en idé för ett utvecklande, stärkt och hållbart ledarskap som du vill förverkliga?
 
Idag publicerade Centrum för Idrottsforskning sin senaste rapport till regeringen och statistiken visar att föreningsidrottandet bland unga minskar.
 
Nu släpps den senaste statistiken från Gymnastikförbundet och förbundets medlemssiffror för 2019 ligger kvar på en hög och stabil nivå, med en tydlig ökning i antalet ledare.
 

Våra sponsorer:

Logga restauran Mamma teresa

 

Skånerevision
  i Skåne-Län AB 

 

Logga HSB

 

 

  KVANTUM_LANDSKRONA   Logga Packarna i Skåne AB

 

 

 

 

 

besöksräknare 

Antal besökare

Postadress:
Landskrona KGF - Gymnastik
Åsa Christensson, Bytaregatan 1 D
26140 Landskrona

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ordforande@lkgf.se

Se all info