Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


2019 blev ett rekordår för Städa Sverige! Hela 15 556 idrottsungdomar och ledare städade sin närmiljö med sin förening under året. Förutom miljönyttan gav verksamheten totalt 6,4 miljoner kronor till de medverkande föreningarna.
 
Nu har vi öppnat anmälan till Förbundsmötet 2020 i Växjö.
 
Vi söker nu en redovisningsekonom som vill vara en del av vår ekonomiavdelning på Gymnastikförbundets nationella kansli. Avdelningen är liten, vilket innebär att du blir en viktig kugge i förbundets ekonomi.
 
Vid lunchtid idag avgjordes världscupsfinalen i synkron trampolin för damer i Baku och Lina Sjöberg och Hanna Rydén tog en fantastisk femte plats.
 
Idag inledde sex landslagsgymnaster i trampolin tävlingssäsongen 2020 med en världscup i Baku där Lina Sjöberg och Hanna Rydén tog sig till final i synkrontävlingen.
 
Gymnastikförbundet, Korpen och PRO välkomnar alla seniorledare till en inspirationsdag där vi vill visa upp och dela med oss av ett nytt material som vi gemensamt tagit fram i samarbete med SISU Idrottsböcker.
 
Häng med på Bamses utmaning att göra en kullerbytta varje dag i en vecka!
 
NM och JNM i rytmisk gymnastik går på hemmaplan. 30 gymnaster kommer delta på mästerskapet 7-8 mars i Kristianstad.
 
 
Gymnastikförbundets generalsekreterare Pelle Malmborg blickar framåt.
 
Gymnastikförbundet och Sportsbasics har inlett ett samarbete, vilket bland annat innebär ett unikt erbjudande till tränare och föreningar.
 
SM-veckan sommar genomförs i Halmstad mellan 24-30 juni!
 
Om exakt 100 dagar är det dags för Sverige och Gymnastikförbundet att stå värdar för EM i trampolin, DMT och tumbling. Vi ses väl i Scandinavium?
 
Inför förbundsmötet i Växjö i april och det förslag till långsiktig strategi för Svensk Gymnastik som styrelsen arbetar med, Strategi 2028, planeras tre olika undersökningar.
 
 

Våra sponsorer:

Logga restauran Mamma teresa

 

Skånerevision
  i Skåne-Län AB 

 

Logga HSB

 

 

  KVANTUM_LANDSKRONA   Logga Packarna i Skåne AB

 

 

 

 

 

besöksräknare 

Antal besökare

Postadress:
Landskrona KGF - Gymnastik
Nils Lekeberg, Mantalsvägen 7
24466 Furulund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: nils.lekeberg@enjay.se

Se all info