Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


Tyvärr måste vi meddela det tråkiga beslutet vi tvingats ta idag att vi inte kommer kunna hålla några fysiska Trupptävlingar våren 2021. Restriktionerna möjliggör det tyvärr inte och det finns ingen möjlighet att vänta med beslutet.
 
I väntan på fysiska tävlingar så vill vi på något sätt ändå försöka motivera genom att erbjuda er en digital trupptävlingsbedömning.
 

Truppläger sommaren 2021

(2021-03-18 07:40)
Det är stort tryck på våra läger i sommar och flera är redan fyllda.
 

Årets Ledare i Syd 2020

(2021-03-18 07:32)
Stort grattis säger vi till Anne Nilsson från Munka Ljungby GF som vid Syds årsmöte fick ta emot utmärkelsen Årets Ledare i Syd 2020.
 
Stort grattis Nevis RGK som vid Syds årsmöte fick ta emot utmärkelsen Årets Förening i Syd 2020.
 
Nu har det snart gått nästan exakt 1 år sedan vi sågs i Höganäs för en regional tävling. Vi är nog många som bär med oss dessa fina minnen från en hall full av glada gymnaster, ledare, domare och en hejande och supportande publik.
 
Nu har det snart gått nästan exakt 1 år sedan vi sågs i Höganäs för en regional tävling. Vi är nog många som bär med oss dessa fina minnena från en hall full av glada gymnaster, ledare, domare och en hejande och supportande publik.
 
Lingvallen öppnar upp igen för träning f o m den 25 januari och då utifrån Pandemilagen och Lagen om Allmänna sammankomster. (Lingvallen är ingen kommunal anläggning). Dock inte läger med övernattning.
 
Regeringen och Folkhälsomyndigheten har beslutat om förordningar och föreskrifter utifrån den nya pandemilagen som började gälla den 10 januari.
 
Från och med 18 december till den 24 januari rekommenderar regeringen att kommuner bör stänga alla idrottsanläggningar. Innebörden av detta är att man helst ska undvika all inomhusträning under denna period.
 
Det har blivit dags att nominera till Årets Ledare och Årets Förening 2020 och i år har det kommit nya kriterier att förhålla sig till.
 
Nya nationella allmänna råd gäller från den 14 december, vilka ersätter samtliga lokala allmänna råd.
 
Vår trupptävlingskommitté jobbar just nu intensivt för att hitta lösningar på olika former av eventuella regionstävlingar i vår. De återkommer med besked senast i mitten av januari.
 
Den 10 januari kl 10.00 öppnar vi upp anmälan till 2022 års Gympakonfirmationsläger. Observera 2022!
 

Konvertera utbildning

(2020-12-03 14:57)
Den 1 januari 2021 lanserar Gymnastikförbundet helt nya kurser i träningslära och ledarskap. Dessa ersätter nuvarande Teori Steg 1-3. Titta på filmen om hur ni ska göra för att omvandla/konvertera till de nya utbildningarna.
 

Våra sponsorer:

Logga restauran Mamma teresa

 

Skånerevision
  i Skåne-Län AB 

 

Logga HSB

 

 

  KVANTUM_LANDSKRONA   Logga Packarna i Skåne AB

 

 

 

 

 

besöksräknare 

Antal besökare

Postadress:
Landskrona KGF - Gymnastik
Åsa Christensson, Bytaregatan 1 D
26132 Landskrona

Kontakt:
Tel: 0709269935
E-post: aasachristensson@gma...

Se all info