Hoppa till sidans innehåll
Foto: SKURKSTUDIO

LKGF:s yngta tävlingsgymnaster tävlade i Vårhoppet

01 JUN 2019 08:02
Landskrona Kvinnliga GF:s yngsta tävlingsgymnaster har under helgen varit på äventyr i Kristianstad, där även en stor nationell tävling avgjorts.
  • Skapad: 01 JUN 2019 08:02

Flickorna deltog i trupptävling, tittade på Sveriges bästa gymnaster i RG, åt på restaurang, sov på hotell och avrundade helgen med tävlingen “Vårhoppet”. Där fick gymnasterna “träna sig på att tävla” i enklare individuella program. Ett friståendemoment och ett med boll.

 

Bella Oltner lyckades bästa av LKGF-gymnasterna och belönades med guld, då hon fått högst sammanlagd poäng efter två strålande fint genomförda program där allt satt till punkt och pricka. Helen Noman var inte mycket sämre och tog hand om silvermedaljen. Helen som jobbar flitigt på träning och har utvecklats mycket sista månaderna.

 

 

Maiha Hantoft med sin naturliga grace tog hand om bronsmedaljen. En säker gymnast som sticker ut i mängden. Aida Smrkovic gjorde fina framträdande och visade att tävling är kul, belönades med femteplatsen. Cornelia Persson, stilig på tävlingsgolvet med rena fina kast och bra samstämmighet till musiken hamnade på åttonde plats. Lilja Olsson med sina långa fina linjer blev 14:e gymnast efter fint framträdande i fristående, men ett litet tapp i bollmomentet.
 
Åsa Christensson och Erika Gustafsson coachade lugnt och tryggt.

 

Skribent: Louise Jönsson
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

Logga restauran Mamma teresa

 

Skånerevision
  i Skåne-Län AB 

 

Logga HSB

 

 

  KVANTUM_LANDSKRONA   Logga Packarna i Skåne AB

 

 

 

 

 

besöksräknare 

Antal besökare

Postadress:
Landskrona KGF - Gymnastik
Nils Lekeberg, Mantalsvägen 7
24466 Furulund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info